Youfone sim only

Waarom Youfone ?

Bij een Youfone sim only abonnement krijg je geen nieuwe gsm, maar je kunt wel veel goedkoper bellen en smsen. Met een sim only abonnement bespaar je namelijk soms meer dan 80% op je abonnement kosten vergeleken met een normaal gsm abonnement. Met een Youfone sim only ben je altijd wat goedkoper uit omdat je per seconde betaald.

Youfone abonnement

De voordelen van een Youfone sim only abonnement

  • Afrekenen per seconde
  • Overal goed bereik met het Kpn netwerk
  • Bellen voor 2,3 cent per minuut

Je rekent af per seconde !

Hieronder staan alle sim only abonnementen van Youfone.

Sim only abonnement : Min
Prijs p.m. Bestel
Youfone 250 250 € 5,85 Bestel
Youfone 450 450 € 13,95 Bestel

Nieuw abonnement sim only eindeloos !

Youfone heeft nu sim only eindeloos. Een bel minuut of sms is 9 cent. Bij dit abonnement betaal je voor wat je gaat verbruiken.Voorbeeld deze maand heb je 250 minuten gebeld en 50 smsjes verstuurd dan is het 300 x 9 cent dus de rekening van die maand bedraagt € 27.

Meer informatie

Sms bundels :

Youfone heeft verschillende sms bundels:

  • 15 sms per maand voor € 1,95
  • 80 sms per maand voor € 8,95
  • 1000 sms per maand voor € 11,95

Internet bundels :

Bij youfone zijn er 3 verschillende internet bundels:

  • 5mb per maand € 1,95
  • onbeperkt snel internet € 8,95
  • onbeperkt super snel internet € 11,95

Heb je nog een ander mobiel abonnement lopen ?

Wanneer je al een mobiel abonnement hebt dan kan Ben het abonnement wat je hebt gratis opzeggen en je behoud je eigen telefoon nummer. Bij het oude abonnement die je hebt lopen heb je wel een maand opzegtermijn. Ben kan het wel zo doen dat wanneer je oude nummer bij Ben terug is dat dan pas je nieuwe abonnement in gaat. Op deze manier krijg je geen extra kosten omdat je anders al het Ben abonnement gaat betalen en je oude abonnement nog.

Handige informatie als je een sim only abonnement neemt:

Als je een sim only abonnement hebt afgesloten op b.v. de 1e van de maand dan wil het niet zeggen dat het geld wat je per maand moet betalen voor je sim only abonnement ook op die dag van de maand wordt afgeschreven van uw bankrekening.

Voorbeeld: Je sluit je sim only abonnement af op de 12e van de maand dan kan het best zijn dat het geld pas de 20e van uw rekening wordt gehaald.

Als je een sim only abonnement afsluit op de 1e van de maand dan wil het niet zeggen dat je elke maand op de 1e van de maand nieuwe belminuten en smsjes krijgt. De dag dat je bij je sim only abonnement nieuwe belminuten krijgt is bij elke klant anders.

Voorbeeld
: Je sluit je sim only abonnement op de 14e van de maand af dan kan het best zijn dat je pas elke 20e van de maand nieuwe belminuten en smsjes krijgt.