Vodafone sim only

Met een vodafone sim only abonnement bel je voordelig en heb je altijd een goed bereik.Vodafone heeft over de jaren een groot netwerk met mobiele klanten opgebouwd. Vodafone heeft ook super snel internet voor op je telefoon.Geen nieuwe gsm nodig ? Kies dan voor een Vodafone Sim Only abonnement en ontvang een flinke korting op je abonnement kosten. De korting kan oplopen tot 50% of meer op je sim only abonnement.Voor Vodafone Basis Sim Only heb je een Vodafone gsm of een simlockvrije gsm nodig. Als je een prepaid gsm van Vodafone hebt moet de gsm ook simlock vrij zijn voor een Vodafone abonnement simkaart. Om je gsm simlock vrij te maken kun je een unlockcode bij Vodafone zelf aanvragen.

De voordelen van een Vodafone sim only :

  • Met Vodafone heb je landelijk en wereldwijd goed bereik.
  • Bij deze sim only kunnen extra bundels worden toegevoegd
  • Met een sim only is goedkoper dan prepaid bellen
  • Scherpe bel & sms tarieven
Tarieven voor 1-jarig Sim Only abonnement
Abonnement Aantal        Bedrag
Vodafone Sim Only 110 bel minuten €  4,95
Vodafone Sim Only 225 bel minuten €  5,95
Vodafone Sim Only 275 bel minuten € 7,95
Vodafone Sim Only 350 bel minuten € 10,45
Vodafone Sim Only 425 bel minuten € 14,45
Vodafone Sim Only 500 bel minuten € 18,95

Is de oude gsm niet meer te vertrouwen dan kun beter een simlockvrije gsm kopen dan een gsm abonnement waar een gratis gsm bij zit want dan betaal je binnen die 2 jaar je gsm terug. Met een telefoon abonnement ben je uiteindelijk veel meer geld kwijt.

Als je een nieuwe gsm zoekt dan hebben wij een groot aanbod voor de laagste prijs ! klik hier

Extra bundels Vodafone :

Zorgeloos SMS

Maximaal 1000 sms’jes per maand versturen voor € 10 extra per maand op je sim only.

Meer over BloX voor sms’en

Voordeliger bellen

Voordeel naar Vast

Bellen naar vaste nummers binnen NL voor € 0,05 p/min.€ 7,50 p/mnd

Zorgeloos naar Vast

Tot 1000 belminuten naar vaste nummers binnen Nederland
Deze bundel kost € 20 extra per maand op je abonnement.

Zorgeloos Internet

Iinternet op je mobiele telefoon.

Supersnel tot wel 3,6 Mbps.

Voor € 9,50 per maand extra.

Voordeel op Reis

Een half uur voordelig naar huis bellen.

Voor € 10 extra per maand.

Heb je nog een ander mobiel abonnement lopen ?

Wanneer je al een mobiel abonnement hebt dan kan Vodafone het abonnement wat je hebt gratis opzeggen en je behoud je eigen telefoon nummer. Bij het oude abonnement die je hebt lopen heb je wel een maand opzegtermijn. Vodafone kan het wel zo doen dat wanneer je oude nummer bij Vodafone terug is dat dan pas je nieuwe abonnement in gaat. Op deze manier krijg je geen extra kosten omdat je anders al het Vodafone abonnement gaat betalen en je oude abonnement nog.

Handige informatie als je een sim only abonnement neemt:

Als je een sim only abonnement hebt afgesloten op b.v. de 1e van de maand dan wil het niet zeggen dat het geld wat je per maand moet betalen voor je sim only abonnement ook op die dag van de maand wordt afgeschreven van uw bankrekening.

Voorbeeld: Je sluit je sim only abonnement af op de 12e van de maand dan kan het best zijn dat het geld pas de 20e van uw rekening wordt gehaald.

Als je een sim only abonnement afsluit op de 1e van de maand dan wil het niet zeggen dat je elke maand op de 1e van de maand nieuwe belminuten en smsjes krijgt. De dag dat je bij je sim only abonnement nieuwe belminuten krijgt is bij elke klant anders.

Voorbeeld
: Je sluit je sim only abonnement op de 14e van de maand af dan kan het best zijn dat je pas elke 20e van de maand nieuwe belminuten en smsjes krijgt.

Vodafone abonnement verlengen

Als je al een Vodafone abonnement hebt dan kun je deze ook verlengen. Bij Vodafone krijg je extra korting als je het abonnement weer gaat verlengen voor 1 of 2 jaar. Bij een Vodafone abonnement verlenging kan gekozen worden tussen een nieuwe telefoon of een sim only. Met sim only kun je wel veel goedkoper bellen dan dat je een abonnement met nieuwe telefoon neemt.

Meer info

Hoe is het bereik thuis met een Vodafone abonnement?

Vodafone heeft landelijk een een goed bereik.Het komt niet vaak voor maar het kan gebeuren dat er thuis geen dekking is. Bij ons is er een dekkingskaart om te kijk hoe het bereik thuis is. Om de dekking te bekijken klik hier