Telecom nieuws

Ben geeft in de maand december gratis belminuten weg bij het afsluiten van een sim only abonnement

Ben heeft een actie tot het einde van december. Wanneer je een ben sim only abonnement afsluiten dan krijg je gratis belminuten.

T-mobile heeft dit kwartaal meer dan 4 miljoen klanten

T-mobile heeft dit kwartaal meer dan 4 miljoen klanten in hun bestand. Ook de adsl verkoop van T-mobile blijft stijgen.

Klantenservice telecom providers per twitter te bereiken

Wanneer u vragen of problemen heeft met een telefoon of sim only abonnement dan kunt u per twitter contact opnemen met de klantenservice. Het is dus niet meer nodig om naar een dure klantenservice te bellen.

Ben heeft een nieuwe sim only website

Sim only provider ben heeft een nieuwe website en geeft nu tijdelijk 50% extra korting op een sms bundel. Deze actie is nog geldig tot 20 november. Met een ben sim only heb je geen vast abonnement. Je kunt het sim only abonnement opzeggen wanneer je wel.

Iedereen kan nu een sim only abonnement krijgen

Sim only abonnementen van Simpel zijn nu ook af te sluiten voor mensen met een BKR registratie .Bij andere telecom providers is het zo dat mensen met een BKR registratie geen telefoon abonnement kunnen afsluiten.

Telecom providers komen met een data teller

Kpn, T-mobile en Vodafone hebben nu op hun website een data teller voor klanten. Klanten kunnen op deze manier zien hoeveel mb ze al binnen hebben gehaald. Nadat providers gestopt zijn met onbeperkt internet bieden ze nu een data teller aan. T-mobile onderscheid zich en heeft een extra bundel om toch nog onbeperkt te kunnen internetten.

T-mobile en Vodafone gaan de ipad 2 verkopen.

T-mobile en Vodafone gaan de ipad 2 verkopen. De ipad 2 is nog niet bij vodafone en T-mobile beschikbaar. Er is nog geen datum wanneer ze in de winkels komen maar mensen kunnen op de website van T-mobile en Vodafone op de hoogte worden gehouden.

Kpn komt met digitale tv op de ipad en laptop

Klanten van Kpn kunnen straks tv kijken op hun ipad of laptop.Tv kijken kan alleen thuis en niet als je onderweg bent. Voor deze dienst hoef je geen extra abonnement af te sluiten.

Simyo prepaid is nu goedkoper met sms en bellen

Een simyo prepaid is nu € 2,50 en er zit € 5 gratis beltegoed bij. Met simyo prepaid bel en sms je voor € 0,10. Je hebt goed bereik omdat simyo gebruik maakt van het Kpn netwerk.

T-mobile heeft geen onbeperkt internet meer

Sinds 15 augustus heeft T-mobile geen onbeperkt internet meer. Er zijn nu extra bundels bij T-mobile te krijgen om nog wel onbeperkt te kunnen internetten. T-mobile heeft het wel zo gedaan dat je met een extra voordeel bundel toch nog onbeperkt kunt internetten.