Mobiel internet

T-Mobile Mobiel internet

Met T-mobile kun je overal internetten.

images

Gebruik je laptop of je PDA wanneer in Nederland je ‘m nodig hebt, waar je ook bent. Nu voor € 14,95 per maand overal je e-mail checken of versturen, je weblog bijwerken of googelen, zonder onverwachte kosten achteraf. Of je nou in de trein zit of op een parkeerplaats staat. Laptop Economy kun je afsluiten in combinatie met ieder T-Mobile abonnement. Bel je niet met T-Mobile? Dan kun je een Data Only-abonnement afsluiten.

Hoe werkt Laptop Economy?

Om te kunnen internetten heb je een laptop met een mobielbreedbandinternetabonnement, een USB-modem en een simkaart nodig. Deze krijg je gratis bij een abonnement.

Mobiel breedbandinternet werkt heel eenvoudig. Stop de USB-modem in een vrije USB-poort van je laptop en de software installeert zich automatisch. Open de software en de laptop maakt direct verbinding met het internet.

Kpn internet

Vodafone Mobiel internet

Met vodafone kun je overal internetten

Vodafone-3G-ready-USB-stickMet een Maximale Snelheid abonnement hebt je altijd toegang tot internet, tegen de hoogste snelheid. Verbruik je meer dan je bundel, dan blijft je snelheid gelijk en betaal je voor je extra gebruik.

  • Gratis usb modem.
  • Snelheid tot 3600 Kb/s.
  • Plug & Play: eenvoudig in gebruik.

Met Vodafone internet hoef je je geen zorgen te maken dat je niet overal internet hebt want vodafone heeft een super goed en betrouwbaar netwerk om snel te kunnen internetten. In het buitenland gelden andere kosten om te internetten.

Kpn internet