Hi sim only

Hi sim only is nu voordeliger omdat er nu een actie dat je 10% extra korting op je sim only abonnement krijgt. Je bent meer dan de helft goedkoper uit dan met een normaal hi abonnement met een nieuwe gsm. Bespaar veel geld als je oude telefoon nog goed is of dat je een losse simlockvrije telefoon koopt !

Extra Online voordeel !

  • Bij deze sim only is 1 minuut 2 smsjes
  • Supervoordelig bellen en sms’en uit 1 bundel
  • Je sms’t al vanaf 3 cent
  • Hi Bewaarbox: je leukste sms’jes online bewaren
  • Altijd goed bereik want je belt over het gsm netwerk van Kpn.

Hi Sim only

Hi Sim only Min Sms Prijs p.m.
Hi sim only abonnement 75 150 € 5.95
Hi sim only abonnement 175 350 € 9,95
Hi sim only abonnement 275 550 € 13.95
Hi sim only abonnement 375 750 € 18.95
Hi sim only abonnement 575 1150 € 28.95


1 bel minuut zijn 2 smsjes

Is de oude gsm niet meer te vertrouwen dan kun beter een simlockvrije gsm kopen dan een gsm abonnement waar een gratis gsm bij zit want dan betaal je binnen die 2 jaar je gsm terug. ( waarmee je uiteindelijk duurder uit bent )

Als je een nieuwe gsm zoekt dan hebben wij een groot aanbod voor de laagste prijs ! klik hier

Voordeel bundels :

Eindeloos online

Nu onbeperkt internetten op je telefoon voor € 9,95 per maand.

Aktie nu Hi Eindeloos Online-bundel 12 maanden voor 2,50 p.m.

Overal waar je bent kun je mailen en internetten met je telefoon. Ga je nou naar het buitenland dan is internet een stuk duurder ! De prijzen van internet gebruik in het buitenland is veel duurder en de prijzen zijn per telecom provider anders.

De bundel is € 9.95 extra per maand

Altijd en overal Internet op je mobiel

Hi 1000 sms

De Eindeloos Sms-bundel van Hi

Is voor iedereen met een Hi Abonnement
Ook mogelijk bij een Hi Studenten aanbieding en Hi Sim only

  • betekent eindeloos sms’en naar alle mobiele nummers in Nederland
  • De internet bundel is per maand opzegbaar

Voor 1000 sms betaal je € 9,95 per maand extra op je sim only abonnement

Heb je nog een ander mobiel abonnement lopen ?

Wanneer je al een mobiel abonnement hebt dan kan Hi het abonnement wat je hebt gratis opzeggen en je behoud je eigen telefoon nummer. Bij het oude abonnement die je hebt lopen heb je wel een maand opzegtermijn. Hi kan het wel zo doen dat wanneer je oude nummer bij Hi terug is dat dan pas je nieuwe abonnement in gaat. Op deze manier krijg je geen extra kosten omdat je anders al het Hi abonnement gaat betalen en je oude abonnement nog.

Handige informatie als je een sim only abonnement neemt:

Als je een sim only abonnement hebt afgesloten op b.v. de 1e van de maand dan wil het niet zeggen dat het geld wat je per maand moet betalen voor je sim only abonnement ook op die dag van de maand wordt afgeschreven van uw bankrekening.

Voorbeeld: Je sluit je sim only abonnement af op de 12e van de maand dan kan het best zijn dat het geld pas de 20e van uw rekening wordt gehaald.

Als je een sim only abonnement afsluit op de 1e van de maand dan wil het niet zeggen dat je elke maand op de 1e van de maand nieuwe belminuten en smsjes krijgt. De dag dat je bij je sim only abonnement nieuwe belminuten krijgt is bij elke klant anders.

Voorbeeld
: Je sluit je sim only abonnement op de 14e van de maand af dan kan het best zijn dat je pas elke 20e van de maand nieuwe belminuten en smsjes krijgt.

Hi abonnement verlengen

Als je al een Hi abonnement hebt dan kun je deze ook verlengen. Bij Hi krijg je extra korting als je het abonnement weer gaat verlengen voor 1 of 2 jaar. Bij een Hi abonnement verlenging kan gekozen worden tussen een nieuwe telefoon of een sim only. Met sim only kun je wel veel goedkoper bellen dan dat je een abonnement met nieuwe telefoon neemt.

Meer info

Hoe is het bereik thuis met een Hi abonnement?

Hi heeft een goed bereik en maakt gebruik van het Kpn netwerk. Het komt niet vaak voor maar het kan gebeuren dat er thuis geen dekking is. Bij ons is er een dekkingskaart om te kijk hoe het bereik thuis is. Om de dekking te bekijken klik hier