Dekkingskaarten

Op deze pagina kun je per provider zien hoe het bereik bij je thuis is. Bekijk of je goed bereik hebt want als je een mobiel abonnement afsluit dan kun je soms lastig van je abonnement afkomen. Je moet dan veel dingen regelen voordat je van het mobiel abonnement afkomt dus het is een kleine moeite om even het bereik bij je thuis te bekijken.

Dit zijn de type netwerken van alle providers in nederland.

KPN Mobile (Nederland) Netwerk in gebruik: GSM 900 en GSM 1800
Orange (Nederland) Netwerk in gebruik: GSM 1800
T-mobile (Nederland) Netwerk in gebruik: GSM 1800
Telfort (Nederland) Netwerk in gebruik: GSM 1800
Vodafone (Nederland) Netwerk in gebruik: GSM 900 en GSM 1800

Dekkingskaart van T-mobile, Ben, Hyves & Simpel


T-mobile NL
heeft super goed mobiel netwerk. T-Mobile heeft haar mobiele netwerk in 2008 geheel vernieuwd en gemoderniseerd.Hier door biedt T-Mobile in nog meer gebieden, waaronder industrieterreinen en businessparken een zeer goede dekking binnen.Door toepassing van de nieuwste op internet gebaseerde netwerktechnologie behoort het T-Mobile netwerk al tot de meest innovatieve netwerken in Nederland en zelfs in Europa.Ook het aantal gebruikers van mobiel internet via laptops en netbooks groeit. Onze klanten hebben in toenemende mate de behoefte om altijd en overal gebruik te maken van onze internetdiensten, waardoor het noodzakelijk is ons netwerk continu verder uit te breiden en te optimaliseren. kwalitatief hoogwaardige spraak- en datadiensten. Ook in de toekomst zal T-Mobile deze kwaliteit aan haar klanten blijven bieden.Ben, Hyves & Simpel gebruiken het gsm netwerk van T-mobile.

Bekijk de T-mobile dekking bij uw thuis Klik hier
Bekijk de T-mobile abonnementen Klik hier

Dekkingskaart van Kpn, Hi en Telfort


KPN
is de leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijkeklanten verzorgt KPN complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen. KPN-dochter Getronics biedt wereldwijd ICT-diensten aan en is marktleider in de Benelux op het gebied van infrastructuur- en netwerkgerelateerde IT-oplossingen.

Bekijk de Kpn dekking bij uw thuis: Klik hier
Bekijk alle Kpn abonnementen: Klik hier

Dekkingskaart van Vodafone

Vodafone heeft in het bewoonde gedeelte van Nederland: 94% binnendekking en meer dan 99% buitendekking.
Dekking in 98% van de oppervlakte van Nederland.
GPRS-dekking is gelijk aan GSM-dekking (dit werkt via dezelfde antennes)

Bekijk de Vodafone dekking bij uw thuis: Klik hier
Bekijk alle Vodafone abonnementen: Klik hier