Ben sim only

Informatie over een ben sim only abonnement

Ben sim only is momenteel het goedkoopste sim only abonnement vergeleken met andere telefoon providers. Met een Ben sim only krijg je geen nieuwe gsm maar je krijgt extra korting op je telefoon abonnement. Met een ben sim only ben je meer dan 75% goedkoper uit dan met een normaal gsm abonnement. Ben heeft sim only abonnementen zonder een vast contract. Je kunt de sim only van ben op ieder moment opzeggen. Geen vast contract is bijvoorbeeld handig als je het gevoel hebt dat de oude telefoon niet meer een jaar of twee mee gaat.

De voordelen van een Ben sim only abonnement

 • Je kunt altijd op elk moment weer opzeggen met een opzegtermijn van een maand
 • Met een sim only abonnement ben je goedkoper uit dan met een prepaid simkaart
 • Momenteel heeft Ben de goedkoopste sim only abonnementen.
 • Je kunt zelf je belbundel aanpassen wanneer jij dat wilt
 • Je belt heel voordelig vanaf 3 cent per minuut

Probeer een maand een Ben sim only !

Ben houdt er niet van dat je ongewild aan een abonnement vast zit. Daarom ben je bij een simonly van Ben vrij in je keuzes en kun je zolang blijven als je wilt. Je kunt ieder moment opzeggen, met een opzegtermijn van één maand. Dus zeg je b.v. op 1 februari op, dan stopt je abonnement per 1 maart. Dit is makkelijk als je maar voor een korte periode een sim only abonnement nodig hebt. Misschien omdat het toestel wat je graag wil nog uit moet komen of dat je misschien wel een lange reis wil maken en niet 1 of 2 jaar lang vast wil zitten aan een telefoon abonnement.

 • Voor belminuten en sms’jes buiten de bundel betaal je € 0,25 per minuut.
 • Voor bellen en sms’en in, naar en vanuit het buitenland en voor het gebruik
 • van betaalde servicenummers gelden andere tarieven.
 • De aansluitkosten zijn € 10 per sim only abonnement.
 • Voor het bellen van 0900, 0906, 0909 en servicenummers betaal je het tarief van het servicenummer plus het beltarief.

Sms 1000 bundel :

Met Ben sms kun je per maand 1000 sms versturen dus een sms kost maar € 0,01.
Ben sms 1000  is € 9,14 per maand extra op je ben sim only.
het tarief buiten de 1000 sms is € 0,25 per sms.

 • Voor het verzenden van sms’jes naar buitenlandse nummers, Gelden er andere tarieven dan naar een nederlands 06 nummer die in het buitenland is.
 • Een sms ontvangen als je in het buitenland bent is altijd gratis !
 • Sms diensten vallen ook buiten de simonly bundel.

Internet bundel :

Ben heeft 4 verschillende internetbundels die je kan combineren met je sim only abonnement. Deze internet bundels lopen vanaf 200 MB t/m 1500 MB. En de prijzen varieeren vanaf € 4,99 t/m € 13,99.

 • De internet bundel is alleen geldig binnen Nederland.
 • De maximum snelheid is 1024 Kpbs download en 384 Kbps upload.
 • Als je een ben sim only hebt met internet dan is het internet onbeperkt.

Ben ondersteund de volgende Internet verbindingen GPRS, UMTS, en HSDPA.

 

Wanneer je al een mobiel abonnement hebt dan kan Ben het abonnement wat je hebt gratis opzeggen en je behoud je eigen telefoon nummer. Bij het oude abonnement die je hebt lopen heb je wel een maand opzegtermijn. Ben kan het wel zo doen dat wanneer je oude nummer bij Ben terug is dat dan pas je nieuwe abonnement in gaat. Op deze manier krijg je geen extra kosten omdat je anders al het Ben abonnement gaat betalen en je oude abonnement nog.

Handige informatie als je een sim only abonnement neemt:

Als je een sim only abonnement hebt afgesloten op b.v. de 1e van de maand dan wil het niet zeggen dat het geld wat je per maand moet betalen voor je sim only abonnement ook op die dag van de maand wordt afgeschreven van uw bankrekening.

Voorbeeld: Je sluit je sim only abonnement af op de 12e van de maand dan kan het best zijn dat het geld pas de 20e van uw rekening wordt gehaald.

Als je een sim only abonnement afsluit op de 1e van de maand dan wil het niet zeggen dat je elke maand op de 1e van de maand nieuwe belminuten en smsjes krijgt. De dag dat je bij je sim only abonnement nieuwe belminuten krijgt is bij elke klant anders.

Voorbeeld
: Je sluit je sim only abonnement op de 14e van de maand af dan kan het best zijn dat je pas elke 20e van de maand nieuwe belminuten en smsjes krijgt.

Hoe is het bereik thuis met een ben abonnement?

Ben heeft een goed bereik en maakt gebruik van het T-mobile netwerk. Het komt niet vaak voor maar het kan gebeuren dat er thuis geen dekking is. Bij ons is er een dekkingskaart om te kijken hoe het bereik thuis is. Om de dekking te bekijken klik hier